Onderhoud

  • Naar het strand geweest met uw zonnebril? Dan kunt u het beste de glazen eerst onder lauw water afspelen voordat u de zonneglazen gaat poetsen! Zo voorkomt u dat zandkorrels en zout krassen achterlaten op de zonneglazen.

  • Microvezel doek. Gebruik een microvezeldoek altijd zonder water of schoonmaak spray (anders blijft u poetsen). U kunt een microvezeldoek wassen op 30 graden zonder wasverzachter!

  • Hydrofiele luierdoek. Deze kunt u gebruiken samen met een schoonmaak brillenspray. 

  • Gebruik geen keukenpapier/toilet papier/theedoek en laat liever de kant en klare schoonmaakdoekjes waar houtvezel in zit ook staan! Een zachte katoenen doek of een hydrofiele luierdoek is altijd goed.

Hoe kunt u het beste uw zonnebril bewaren?

Als u de zonnebril niet draagt kunt u deze het allerbeste in de bijpassende brillenkoker bewaren. U legt de zonnebril altijd met de glazen wijzend naar boven in de brillenkoker.

Gooi uw zonnebril nooit los in een tas, dit zal voor krassen op de zonneglazen zorgen. Bewaar ook nooit uw zonnebril in het dashboard kastje van de auto. Vooral zomers loopt de temperatuur flink op, dit kan schade veroorzaken aan het montuur en glazen.

U kunt ons altijd bezoeken in de winkel als uw nieuwe zonnebril niet lekker zit.