Veilig betalen

Betaalmethodes
Wij accepteren credit card betalingen en internetbankieren via iDEAL. Wij vragen u voor het betalen van uw order om een account aan te maken, zodat wij over alle benodigde gegevens beschikken om uw bestelling veilig en snel naar u op te kunnen sturen.

Hieronder zie je in stappen hoe een betaling in zijn werking gaat. Wanneer u vragen heeft over de betaalmethodes of een probleem ondervindt met betalen, neem dan contact met ons op.

 • iDEAL
  Wij vragen u voor het betalen van uw order om een account aan te maken, zodat wij over alle benodigde gegevens beschikken om uw bestelling veilig en snel naar u op te kunnen sturen.
  U krijgt bij het afrekenen van de bestelling de keuze tussen verschillende betaalmogelijkheden. Kiest u voor iDeal? Dan kiest u 'bij de kassa' uw eigen bank. Automatisch wordt u doorverbonden met het inlogscherm van de internetbankieromgeving of mobiel bankieren app van uw bank. Als u bent ingelogd hoeft de betaling alleen nog maar te bevestigd te worden.

 • Creditcard
  Wij vragen u voor het betalen van uw order om een account aan te maken, zodat wij over alle benodigde gegevens beschikken om uw bestelling veilig en snel naar u op te kunnen sturen. U krijgt bij het afrekenen van de bestelling de keuze tussen verschillende betaalmogelijkheden. Als u voor creditcard kiest wordt u gevraagd om uw creditcards gegevens in te voeren. Zodra uw betaling geverifieerd is bij de bank krijgen wij melding dat de bestelling betaald is.

 • Bestelling ophalen?
  Wij bieden u de optie om uw bestelling op te kunnen halen bij ons in de winkel. Nadat de betaling voltooid is, zullen wij contact met u opnemen om een afspraak met u te maken. Wat zijn de voordelen van het ophalen van uw bestelling? Geen verzendkosten, geen wachttijd op de post en wij kunnen de zonnebril direct afstellen!

 • Fraude
  Betalingen of poging tot betaling met onrechtmatig verkregen bank- en/of creditcardgegevens worden gemeld bij justitie.