Glazen / Acties

Er zijn verschillende type zonneglazen. Elk zonneglas heeft altijd een 100% UV bescherming.

  • Gepolariseerde glazen: daar heeft u vast wel eens van gehoord! Maar wat betekent dit nou eigenlijk?

    De hinderlijke schitteringen en reflecties van de zon op bijvoorbeeld een nat wegdek, sneeuw- of wateroppervlakte worden geminimaliseerd door middel van een polarisatie filter. Hierdoor krijgt u een comfortabel zicht met meer contrast. Handig dus voor als u veel op de weg bent of buitensporten beoefent! Ook zijn gepolariseerde glazen ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor fel licht. Zo is een zonnebril niet alleen een modeaccessoire maar ook een perfecte bescherming tegen de zon.

    Deze gepolariseerde glazen van hoge kwaliteit vindt u onder andere bij de merken: Serengeti, Ray-Ban en Tom Ford.

  • Degradé glazen: Degradé glazen hebben een verloop van kleur. Deze glazen zijn aan de bovenkant donkerder getint dan aan de onderkant. Dit maakt een zonnebril eleganter en minder donker in het gezicht vergeleken glazen met een uni tint.

    Er zijn merken waarbij de degradé ook wel eens omgedraaid is, dus lichter getint aan de bovenkant en donkerder aan de onderkant. Hoe cool is dat! Bekijk deze snel in onze Chloé zonnebrillen collectie!

  • Uni kleur: Een uni tint in zonneglazen houdt in dat het bestaat uit één vaste kleurtint. Meestal zijn dit de kleuren bruin, groen of grijs. Wel zijn er verschillende gradaties in unikleur.

  • Mirror / Spiegel glazen: Een mirror glas spreekt eigenlijk wel voor zich. De buurvrouw kan zichzelf in jouw zonneglazen zien! Een mirror glas bestaat vaak uit verschillende kleuren. Mirror glazen zijn niet alleen modieus maar ook functioneel, er komt minder zonlicht door de glazen heen. Ideaal voor omstandigheden met veel zonlicht.